|
|
virginia
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 23.02.2007, 21:57:51 » |
|
φίλε evera μια καλή πρόταση θα ήταν ένα συγκρότημα από νέα παιδιά, που να αγαπούν αυτό που κάνουν, όπως το \"ΝΕΦΕΛΩΜΑ\" για π.χ.... και να παίξουν για μια βραδιά αγαπημένα τραγούδια..
κάτι απλό και οικίο... σου βάζω ιδέες ε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
virginia
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 23.02.2007, 22:34:56 » |
|
οι \"ΝΕΦΕΛΩΜΑ\" υπήρχαν για λίγο (δυστυχώς!!!)ροκ και έντεχνο αν θυμάμαι καλά έχουν περάσει και τόσα χρόνια.... αλλά καλό θα ήταν να ξαναπαίζανε... έστω και για λίγο!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crusader
Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 

Never Give Up, Never Surrender!
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 27.02.2007, 23:10:44 » |
|
Μάλιστα... Λοιπόν, όσον αφορά τον μεγάλο καλλιτέχνη δεν θα προτείνω κάτι εγώ μιας και πιστεύω εκεί είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σχετικά με τα ροκ συγκροτήματα, έχω αρκετά στο μυαλό μου. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή σταμάτησα πριν λίγα χρόνια να ασχολούμαι και να ενημερώνομαι συστηματικά, σχετικά με τα δρώμενα της εν λόγω σκηνής, δεν ξέρω κατά πόσο αυτά που έχω να προτείνω είναι ακόμα ενεργά... Αν είσαι διατεθιμένος να κάνεις εσύ ή κάποιος από τους διοργανωτές μια σχετική έρευνα, προτείνω τα εξής (η σειρά είναι τυχαία) : [ul] [li]Βάλια /li] [li]Ελληνισ Διάφανα Κρίνα, τα οποία και αν τυχόν κλείσετε, υπόσχομαι από τώρα ότι θα είμαι κι εγώ εκεί. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
EL HOMBRE SOLO
|
|
|
|