F O R U M - 06.02.2012, 20:47:24
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
| |-+  Μουσική
| | |-+  KAΛΟΚΑΙΡΙ 2007
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: KAΛΟΚΑΙΡΙ 2007  (Αναγνώστηκε 1998 φορές)
Evera
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« στις: 23.02.2007, 21:05:53 »

b]τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ!

Το δημοψήφισμα που ανοίγει αφορά μία ή δύο ημέρες εκδηλώσεων τον Αύγουστο του 2007 και έχει να κάνει με το μουσικό μέρος. Ζητώ τη βοήθεια όλων, να δώσουμε τις προτάσεις μας για καλλιτέχνες ή συγκροτήματα που θα θέλαμε πολύ να δούμε στη πόλη μας βαδίζοντας πάντα σε λογικά πλαίσια…Σας ευχαριστώ πολύ…Κάντε μας καλύτερους!Bτη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ![/b]

Το δημοψήφισμα που ανοίγει αφορά μία ή δύο ημέρες εκδηλώσεων τον Αύγουστο του 2007 και έχει να κάνει με το μουσικό μέρος. Ζητώ τη βοήθεια όλων, να δώσουμε τις προτάσεις μας για καλλιτέχνες ή συγκροτήματα που θα θέλαμε πολύ να δούμε στη πόλη μας βαδίζοντας πάντα σε λογικά πλαίσια…Σας ευχαριστώ πολύ…Κάντε μας καλύτερους!B)
Καταγράφηκε

Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
virginia
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 23.02.2007, 21:57:51 »

φίλε evera μια καλή πρόταση θα ήταν ένα συγκρότημα από νέα παιδιά, που να αγαπούν αυτό που κάνουν, όπως το \"ΝΕΦΕΛΩΜΑ\" για π.χ.... και να παίξουν για μια βραδιά αγαπημένα τραγούδια..

κάτι απλό και οικίο... σου βάζω ιδέες ε?
Καταγράφηκε
crusader
Full Member

Never Give Up, Never Surrender!

« Απάντηση #2 στις: 23.02.2007, 22:14:57 »

Τι είδος μουσικής παίζουν οι \"ΝΕΦΕΛΩΜΑ\";
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
virginia
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 23.02.2007, 22:34:56 »

οι \"ΝΕΦΕΛΩΜΑ\" υπήρχαν για λίγο (δυστυχώς!!!)ροκ και έντεχνο αν θυμάμαι καλά έχουν περάσει και τόσα χρόνια.... αλλά καλό θα ήταν να ξαναπαίζανε... έστω και για λίγο!!
Καταγράφηκε
admin
Administrator
Full Member

Don't let them bullshit you!

« Απάντηση #4 στις: 23.02.2007, 22:45:11 »

Οι ΝΕΦΕΛΩΜΑ ήταν ένα συγκρότημα νέων παιδιών που είχαν όνειρα που τελικά δεν τα κατάπιε ούτε ο χρόνος ούτε το καυσαέριο της πρωτεύουσας...
Το συγκρότημα έδωσε κάποιες πολύ σημαντικές συναυλίες κατά την μακρόχρονη παρουσία του.
Διαλύθηκε πριν από κανα δυο χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Γιατί; Δεν κατάλαβα ποτέ. Είχα διαβάσει κάποτε μια δήλωση του τραγουδιστή που έλεγε ότι \"το συγκρότημα ό,τι είχε να δώσει το έδωσε\"!
Επειδή λοιπόν εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι έχει κι άλλα να δώσει ψηφίζω επανένωση για μια έστω βραδιά και ας παίξουν και ως support group...
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
crusader
Full Member

« Απάντηση #5 στις: 23.02.2007, 22:55:02 »

Τα μέλη του είναι από την Αμφιλοχία?
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Soleil levant
Newbie
*

« Απάντηση #6 στις: 24.02.2007, 02:24:43 »

i]’δε μπορώ, ο χειμώνας με πληγώνει…’’ ή τον ‘’’’ αργότερα. Τα χρήματα θα μου πείτε, είναι πολλά. Σίγουρα , και ο Αλκίνοος δεν είναι και μονόδρομος. Αν κινηθείτε γύρω από αυτό το χώρο θα βρεθούν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες. Θα είμαι δίπλα σας σε αυτή τη προσπάθεια και εύχομαι το Καλοκαίρι που μας έρχεται να γίνει χαμός . Το αξίζουμε…
Καταγράφηκε

...UNDER MY SKIN !
marboo
Administrator
Jr. Member

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #7 στις: 24.02.2007, 04:50:07 »

Soleil levant έγραψε:
Παράθεση
Φυσικά ο Ησαίας Ματιάμπα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Θυμάμαι πως όλοι τον χαζεύαμε κάθε φορά που τραγουδούσε Αλήθεια… που χάθηκε αυτό το παιδί;

Τι εννοείτε? :) Συμπαθώ πάρα πολύ τον Ματιάμπα, τον έζησα από τις αρχές του (στην εκπομπή εκείνη με τα ταλέντα), και έχει και μιά φωνή.... Εξ άλλου, είμαστε ψιλο-συμπατριώτες - έχω γεννηθεί στο Ζαΐρ... Wink  Εχει κάποια σχέση με Αμφιλοχία ή με το συγκρότημα \"Νεφέλωμα\"? Στο site του δεν το αναφέρει! www.matiaba.gr
Καταγράφηκε
Soleil levant
Newbie
*

« Απάντηση #8 στις: 24.02.2007, 19:44:12 »

Εχει κάποια σχέση με Αμφιλοχία ή με το συγκρότημα \"Νεφέλωμα\"? Στο site του δεν το αναφέρει! www.matiaba.gr
Καταγράφηκε

...UNDER MY SKIN !
crusader
Full Member

« Απάντηση #9 στις: 26.02.2007, 19:17:23 »

Επειδή χαθήκαμε λίγο και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, θα ήθελα να ζητήσω από τον Evera να μας δώσει λίγο περισσότερες πληροφορίες ως προς το σκεπτικό και την κατεύθυνση που θα έχουν αυτές οι 2-ήμερες μουσικές εκδηλώσεις, εφόσον φυσικά υπάρχει ήδη κάποιο πλάνο.

Θέλω να πω, μπορούν να πέσουν πρότάσεις καλλιτεχνών που ασχολούνται με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ή είστε ανοιχτοί σε όλο τα είδη;
Αγγλόφωνα ή ελληνόφωνα μόνο συγκροτήματα και καλλιτέχνες;
\"Αναγνωρισμένους\" μόνο καλλιτέχνες ή και \"ερασιτέχνες\";

ας αρχίσουμε από αυτά και βλέπουμε..

ευχαριστώ!
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Evera
Full Member

« Απάντηση #10 στις: 27.02.2007, 21:07:26 »

Καταγράφηκε

crusader
Full Member

« Απάντηση #11 στις: 27.02.2007, 23:10:44 »

Μάλιστα...

Λοιπόν, όσον αφορά τον μεγάλο καλλιτέχνη δεν θα προτείνω κάτι εγώ μιας και πιστεύω εκεί είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Σχετικά με τα ροκ συγκροτήματα, έχω αρκετά στο μυαλό μου.
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή σταμάτησα πριν λίγα χρόνια να ασχολούμαι και να ενημερώνομαι συστηματικά, σχετικά με τα δρώμενα της εν λόγω σκηνής, δεν ξέρω κατά πόσο αυτά που έχω να προτείνω είναι ακόμα ενεργά...

Αν είσαι διατεθιμένος να κάνεις εσύ ή κάποιος από τους διοργανωτές μια σχετική έρευνα, προτείνω τα εξής (η σειρά είναι τυχαία) :
[ul]
[li]Βάλια /li]
[li]ΕλληνισΔιάφανα Κρίνα, τα οποία και αν τυχόν κλείσετε, υπόσχομαι από τώρα ότι θα είμαι κι εγώ εκεί.Wink
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Evera
Full Member

« Απάντηση #12 στις: 01.03.2007, 20:00:59 »

Καταγράφηκε

crusader
Full Member

« Απάντηση #13 στις: 01.03.2007, 21:00:02 »

Εγώ τις παραπάνω μπάντες τις ανέφερα γιατί σε προηγούμενο post σου έγραψες ότι υπάρχει η σκέψη να φέρετε κάποια ερασιτεχικά ροκ συγκροτήματα.

Ο Βασίλης σίγουρα δεν θεωρείται \"ερασιτέχνης\" και σίγουρα δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έγραψες γι\' αυτόν.

Εννοείται ότι είναι η απόλυτη κλασσική και διαχρονική αξία, όπως εννοείται ότι μια τέτοια κίνηση θα έχει ανταπόκριση από όλο τον τοπικό κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας!

I rest my case! GO FOR IT!! Wink
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Evera
Full Member

« Απάντηση #14 στις: 01.03.2007, 21:16:20 »

Καταγράφηκε

Soleil levant
Newbie
*

« Απάντηση #15 στις: 09.03.2007, 00:56:41 »

Hey crusader? Any idea?
Καταγράφηκε

...UNDER MY SKIN !
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: