F O R U M - 06.02.2012, 21:44:36
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!
| |-+  Τα νέα του Forum
| | |-+  Το νέο Forum του myamfilochia.gr
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Το νέο Forum του myamfilochia.gr  (Αναγνώστηκε 4674 φορές)
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Don't let them bullshit you!

« στις: 05.03.2007, 17:54:31 »

Καλώς ήλθατε στο νέο Forum του myamfilochia.gr!
Ο βασικός λόγος που μας οδήγησε στην αλλαγή του Forum είναι η παροχή μιας πιο επαγγελματικής και ολοκληρωμένης πρότασης, σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε στο myamfilochia.gr την κατάθεση των σκέψεών σας.
Επίσης, ανταποκρινόμενοι σε πολλά μέλη που μας παραπονέθηκαν για αργοπορία του Forum, ανοίγουμε το νέο Forum του myamfilochia.gr σε νέο παράθυρο, εν αντιθέσει με το προηγούμενο που άνοιγε in house. Έτσι, επιτυγχάνονται καλύτερες ταχύτητες ανταπόκρισης.
Για όλους όσους είχατε ήδη γραφτεί στο myamfilochia.gr, μεταφέραμε τη βάση με όλα σας τα στοιχεία, οπότε μπορείτε να συνδέεστε με τους ήδη υπάρχοντες κωδικούς σας. Επίσης, μεταφέραμε όλα τα posts που είχαν δημοσιευτεί στο προηγούμενο Forum.
Μπορείτε, τέλος, να χρησιμοποιείτε τη «Βοήθεια» του Forum για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε ή/και να μας στέλνετε e-mails στην ενότητα «Επικοινωνία» του site.
Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες δυνατότητες του καινούριου Forum του myamfilochia.gr και όλοι μαζί να συνεχίσουμε ακόμη πιο δημιουργικά και ουσιαστικά τις διαδικτυακές συζητήσεις μας!
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Don't let them bullshit you!

« Απάντηση #1 στις: 26.06.2007, 20:38:00 »

Σε συνέχεια των προσπαθειών μας να κάνουμε το myamfilochia.gr πιο ελκυστικό και ίσως πιο εύκολο στη χρήση, ανοίγουμε την «πόρτα» του Forum σε όλους τους επισκέπτες του site. Έτσι όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το Forum. Οι δυνατότητες των επισκεπτών περιορίζονται στην ανάγνωση (read only). Η δυνατότητα της "Απάντησης", του ανοίγματος "Νέου Θέματος", καθώς και όλες οι υπόλοιπες δυνατότητες και λειτουργίες του Forum είναι διαθέσιμες μόνο στα μέλη (σε όσους έχουν εγγραφεί).

Καλή συνέχεια λοιπόν!
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: