tolias
Newbie

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« στις: 05.03.2007, 21:52:59 » |
|
Γεια σας, είμαι ο Αποστόλης. Είμαι ένας θαυμαστής της ιδέας που πρώτος ο Χρήστος συνέλαβε και στην συνέχεια μετουσίωσε σε ένα πολύ ωραίο, διασκεδαστικό, ανανεωτικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ όλων αυτών που ενδιαφέρονται ακόμα για την ανάπτυξη αυτού του τόπου. Έπειτα από 6 και κάτι χρόνια στην μαγευτική Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο φαντάρος (στα σύνορα με Ιταλία μεριά), πήρα την απόφαση να εγκατασταθώ και πάλι στην Αμφιλοχία. Θέλετε από τύχη ή από θέμα συγκυριών, γεγονός πάντως είναι ότι βρίσκομαι πάλι στον τόπο που μεγάλωσα , που ανδρώθηκα, στον τόπο που ονειρεύτηκα ότι κάποτε θα επιστρέψω (όχι μόνος μου, ακούτε ρεεεε), ελπίζοντας ότι οι συνθήκες και οι καταστάσεις θα είναι ακόμα καλύτερες και πιο ευνοϊκές για μια ποιοτικότερη ζωή, μακριά από το στρες των μεγαλουπόλεων. Έπειτα από δύο χρόνια στην Αμφιλοχία, δεν είμαι σε θέση να πω με σιγουριά αν έχουν εκπληρωθεί και σε τι βαθμό οι προσδοκίες μου. Ελπίζω μέσα από αυτό το site να μπορέσω να το διαλευκάνω, δίνοντας παράλληλα μία ευκαιρία στην πόλη μας να αναδείξει τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες τις. ::)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
kospap
Newbie

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 09.03.2007, 15:36:01 » |
|
prepei na mpeis sto mail apkampanas@yahoo.gr ! ti nea apo thn omorgh polh mas k.Apostoln mias kai exv 3 mhnes na erthw! elpizw na einai ola mia xara! Perimenw to pasxa pws kai pws gia akoma merikas aksexastes bradies mazi me Terh!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kospap
Newbie

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 05.06.2007, 13:42:51 » |
|

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
kospap
Newbie

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 18.06.2007, 09:24:53 » |
|
Καλημέρα σας κ Αποστόλη τι κάνουμε όλα καλά? Εμείς αρχίσουμε να βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο του καλοκαιριού με 36c σήμερα και τρίτη τέταρτη 40c θα τρελαθούμεεεεεεεε!!!!!! Ελπίζω αρχές Ιουλίου να έρθω για μια βδομάδα Αμφιλοχία !!] 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|