F O R U M - 06.02.2012, 20:55:19
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!
| |-+  Τα νέα του Forum
| | |-+  Προτάσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις  (Αναγνώστηκε 1751 φορές)
crusader
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Never Give Up, Never Surrender!

« στις: 11.03.2007, 21:35:26 »

Ω, ναι εγώ είμαι πάλι... μη με βρίσετε (ακόμα) αλλά έχω να κάνω κάποιες προτάσεις!  cool

Κάποιες από αυτές τις έχω αναφέρει ήδη στον admin αλλά επειδή μεσολάβησε Σαββατόβραδο και μπορεί το αλκοόλ να τις έσβησε από τη μνήμη του, λέω να τις γράψω κι εδώ :

• � ιστεύω θα ήταν καλό να υπάρχει και ένα link από το Forum προς το site, ήτοι δυνατόν εμφανές σε όλες τις ενότητές του. π.χ. το logo πάνω αριστερά.
  • Θα ήταν χρήσιμο νομίζω εαν γινόταν ένα αυτόματο refresh του forum ανά κάποια λεπτά.
  • Κάτι πολύ χρήσιμο, κατά τη γνώμη μου, που υπήρχε στο προηγούμενο forum αλλά όχι σε αυτό είναι η ύπαρξη link σε κάθε θέμα που σε οδηγεί στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που έγινε στο θέμα αυτό.

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι εφικτά.. θεώρησα καλό πάντως να επισημάνω κάποια πράγματα που ένιωσα ότι μου λείπουν ως χρήστης του forum. wink
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Evera
Full Member

« Απάντηση #1 στις: 12.03.2007, 18:56:46 »

Σωστός! Eμπρός Admin! Τί κάθεσαι? Δουλεύουμε τώρα...
Καταγράφηκε

Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
g8777
Newbie
*

« Απάντηση #2 στις: 12.03.2007, 20:19:02 »

Σωστες οι παρατηρησεις του crusader αλλα οσον αφορα το θεμα της αυτοματης ανανεωσης του forum διατηρω μια μικρη επιφυλαξη για τους φιλους που στερουνται "γρηγορου" internet.Σκεφτεσαι να διαβαζεις ενα post και να πεσεις σε refresh οταν εισαι στα 56 kbps;Ολοι τα ζησαμε αυτα angry angry angry
Για τις υπολοιπες προτασεις συμφωνω και επαυξανω ! :karmaplus: :karmaplus: :karmaplus:
Καταγράφηκε
crusader
Full Member

« Απάντηση #3 στις: 13.03.2007, 12:22:54 »

Από εμπειρία μου σε άλλα forum, το αυτόματο refresh συνήθως περιορίζεται στην αρχική σελίδα, δηλαδή στην αντίστοιχη "http://www.myamfilochia.gr/masmf/index.php" εδώ, οπότε και αποφεύγεται το πρόβλημα που ανέφερες.

Κάτι τέτοιο είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Τώρα πώς υλοποιείται αυτό μη με ρωτήσεις, δεν το έχω ψάξει τόσο.. cheerful
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Evera
Full Member

« Απάντηση #4 στις: 13.03.2007, 16:27:42 »

Καταγράφηκε

Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
marboo
Administrator
Jr. Member

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #5 στις: 13.03.2007, 20:17:09 »

color=red] ιστεύ
Εχεις απόλυτο δίκηο, στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω internet....

Θα ήταν χρήσιμο νομίζω εαν γινόταν ένα αυτόματο refresh του forum ανά κάποια λεπτά.Κάτι πολύ χρήσιμο, κατά τη γνώμη μου, που υπήρχε στο προηγούμενο forum αλλά όχι σε αυτό είναι η ύπαρξη link σε κάθε θέμα που σε οδηγεί στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που έγινε στο θέμα αυτό.Εχεις απόλυτο δίκηο, στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω internet....

Θα ήταν χρήσιμο νομίζω εαν γινόταν ένα αυτόματο refresh του forum ανά κάποια λεπτά.Κάτι πολύ χρήσιμο, κατά τη γνώμη μου, που υπήρχε στο προηγούμενο forum αλλά όχι σε αυτό είναι η ύπαρξη link σε κάθε θέμα που σε οδηγεί στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που έγινε στο θέμα αυτό.
Υπάρχει! Δες την εικόνα: αν πατήσεις το link του τελευταίου μηνύματος, πάς κατ' ευθείαν σ' αυτό!

Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως!  wink
Καταγράφηκε
crusader
Full Member

« Απάντηση #6 στις: 25.03.2007, 16:13:50 »

Μήπως θα ήταν εύκολο να μπει και ένα link προς την αρχική σελίδα, στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας;
Είναι λίγο σπαστικό να πρέπει να πηγαίνω επάνω κάθε φορά και να πατάω από εκεί το αντίστοιχο link..
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
marboo
Administrator
Jr. Member

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #7 στις: 26.03.2007, 12:46:34 »

Καταγράφηκε
crusader
Full Member

« Απάντηση #8 στις: 26.03.2007, 13:22:14 »

ε καλά άστο αν είναι έτσι.. no pro!
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
crusader
Full Member

« Απάντηση #9 στις: 12.04.2007, 17:02:03 »

ή τα παίξανε τα μάτια μου από την πολύ δουλειά ή όλα τα θέματα φαίνονται εις διπλούν!!!! blink
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: