F O R U M - 06.02.2012, 21:04:40
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
| |-+  Βιβλία
| | |-+  Ο θρύλος του 1900. Το βιβλίο - η ταινία - η μουσική
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ο θρύλος του 1900. Το βιβλίο - η ταινία - η μουσική  (Αναγνώστηκε 1410 φορές)
lia
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« στις: 13.03.2007, 13:23:00 »

Το βιβλίο της εβδομάδας είναι στην πραγματικότητα ο απόλυτος συνδυασμός βιβλίου, ταινίας και μουσικής. Κάτι που, νομίζω, δεν έχω ξανασυναντήσει.

Ο θρύλος του 1900 είναι ένα εξαιρετικός μονόλογος<Ο θρύλος του 1900 είναι μια εκπληκτικά λυρική ταινία του Τορνατόρε<Ο θρύλος του 1900 είναι ένα μαγεμένο soundrack του Ennio Morricone. Μεταξύ τζαζ,  μελωδίας και θαλασσινής ωκεάνιας αύρας, ακούγεται όλες τις εποχές.  Έχει μια δόση μελαγχολίας σε φόντο τρελών ημερών τζαζ, κάτι μονότονο που παραπέμπει άμεσα στη γαλήνη και στην ελαφριά βαρεμάρα που έχει ένα επαναλαμβανόμενο ταξίδι με το πλοίο, και, όταν έχεις δει την ταινία, η μουσική φέρνει τις εικόνες της με πολύ έντονο τρόπο.

Ο θρύλος του 1900, για μένα είναι στα 10 πρώτα σε όλες τις λίστες μου, βιβλίο, μουσική ή ταινία. Βασικά, επειδή μιλάει στην ταξιδιώτισσα μέσα μου.
Καταγράφηκε
Evera
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #1 στις: 13.03.2007, 16:32:25 »

Καταγράφηκε

Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: