|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lia
Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 

|
 |
« Απάντηση #39 στις: 11.05.2007, 15:00:06 » |
|
Λοιπόν άκου crus, γιατί θα έρθω από κει μ'ένα σανίδι να παίξουμε κυνηγητό. Αυτή την Κυριακή είμαι ελεύθερη το πρωί (το απόγευμα πάω να δω μια φίλη να χορεύει μπαλέτο με την κόρη της και να κάνει το κακό παλιοπούλι!!!). Την άλλη Κυριακή έχει γενέθλια η μανούλα + έχω μια βάφτιση, ξεχάστε με. Την παράλλη Κυριακή είναι του Αγίου Πνεύματος, ευελπιστώ σε εκδρομή.  Την παρά παράλλη Κυριακή, θα είμαι στο Σμόκοβο για λουτρά και γιόγκα. Την παρά παρά παράλλη Κυριακή έχω γενέθλια κι άμα είναι να κάνω κάτι θα κάνω πάρτυ (ή θα πάω surprise στον μικρό admin που έχουμε γενέθλια μαζί).  Και την παρά παρά παρά παράλλη Κυριακή, θα είμαι στο Βερολίνο.  Γι'αυτό λοιπόν, άμα θέλετε σ/κ, ή αυτό ή από Ιούλιο πάλι! Άντε γιατί μπορεί να είμαι μεγαλοκοπέλα  αλλά είμαι και πολυάσχολη!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
4142
Newbie

Αποσυνδεδεμένος

|
 |
« Απάντηση #40 στις: 11.05.2007, 15:08:02 » |
|
άμα στο καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΜΠΛΑ ,ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ  Γι αυτό κοίτα τί θα κάνεις cr.  παιδιά κοιτάξτε "είμαι δημοφιλή"  (Αντζελα Δημητρίου) καλά οι φατσούλες που βάλανε δεν παίζονται έτσι?? Τάσκεμπάπ κεμπάπ κεμπάπ, γαρδούμπα  ο ψυχασθενής δολοφόνος με το πριόνι,δεν κολώνει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4142
Newbie

Αποσυνδεδεμένος

|
 |
« Απάντηση #46 στις: 11.05.2007, 15:50:07 » |
|
Μπορούμε να το σώσουμε φωνάζω τις πρώτες βοήθειες  αλλά πρέπει να βάλουμε στη φυλακή πρώτα τον crusader γιατί κάτι του κανε του κακόμοιρου λέει και ψόφησε  αλλά σαν  που είμαστε εμείς κορίτσια θα πάμε να τον σώσουμε!! και μετά θα χτυπάμε τα  κάπως έτσι... για αυτό προτείνω σε όλους να πούμε το εξής τραγουδάκι: "comsi comsa" (εγώ κι αν το ψόφησα τώρα) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|