F O R U M - 06.02.2012, 20:28:52
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
| |-+  Μουσική
| | |-+  Φοίβος Δεληβοριάς - Έξω
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Φοίβος Δεληβοριάς - Έξω  (Αναγνώστηκε 554 φορές)
lia
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« στις: 10.05.2007, 16:28:00 »

Λοιπόν, πήγα στην παρουσίαση της νέας δουλειάς του Φοίβου Δεληβοριά "Έξω" στο Ζυγό και πέρασα υπέροχα. Επί 2.30 ώρες είπε όλα τα γνωστά προηγούμενα τραγούδια του, όλα τα νέα, και 2-3 άλλων ερμηνευτών, χοροπηδώντας ασταμάτητα επί σκηνής. Εμείς χορεύαμε ασταμάτητα (κι ακόμη το πληρώνουν τα πόδια μας).

Ξέρω, ο Crus θα μου πει "αμάν με το Δεληβοριά" και θα καταλήξουμε να λέμε ότι όπως υπάρχουν "Ρουβίτσες", έτσι κι ο Δεληβοριάς έχει τις δικές του "Δεληβορίτσες". Ω ναι, το διαπίστωσα... Ο Ζυγός γεμάτος γυναίκες που τραγουδούσαμε όλα τα τραγούδια απ'έξω κι ανακατωτά!!! Και νομίζω αρκετές φύγαμε ολίγον τι τσιμπημένες, έστω πρόσκαιρα kissing! Αυτό το παιδί έχει επικοινωνιακό χάρισμα, γράφει απίθανο στίχο, μουσικές που σε παρασέρνουν και θυμίζει 10χρονο που δε θα μεγαλώσει ποτέ.
Ότι και να πεις crus λοιπόν, εγώ χαίρομαι που εκτός από τον άλλο Φοίβο  Evil υπάρχει αυτός ο Φοίβος!

Το "Έξω", όπως και τα προηγούμενα του Φοίβου, είναι αυτοβιογραφικό. Έχει αρκετή ροκιά, λίγη τζαζ, λίγη μπαλάντα και μιλάει για τους φίλους, τις αγάπες, την τηλεόραση, το internet και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα της καθημερινής μας ζωής. Εμένα πάντως, αυτές οι τόσο άμεσες περιγραφές της καθημερινότητάς μας με χιούμορ, ενδοσκόπηση, μια διάθεση διακωμώδησης και μια μόνιμη απορία, μου μιλάνε σαν να κουβεντιάζω μ'έναν έξυπνο κι αστείο φίλο.

Ψηφίζω "'Εξω" λοιπόν, ταιριάζει με τη διάθεσή μου αλλά πάει και με την εποχή (καλοκαίριασε! Τι κάθεστε μέσα;). Κι άμα κάνει πουθενά καλοκαιρινό πρόγραμμα ο Φοίβος, θα σας ξεσηκώσω για έξοδο, να το ξέρετε!
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: