F O R U M - 19.05.2012, 07:25:24
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΤΟΠΙΚΑ
| |-+  Αμφιλοχία
| | |-+  κυκλοφοριακό
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: κυκλοφοριακό  (Αναγνώστηκε 1142 φορές)
agm
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 24.05.2007, 23:21:26 »

Πολύ καλή προσπάθεια σας ! Μπράβο ! Αμέσως λοιπόν στο ''ζουμί''. Συμβαίνει τα τελευταία 22 χρόνια 2-3 φορές τον χρόνο , να παιρνώ από την πόλι σας . Οδικώς βεβαίως . Ελάχιστες φορές έχω σταματήσει κι έτσι δεν είμαι σε θέση να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη . Ωστόσο όμως , υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει και το οποίο το συναντώ και σε άλλες πόλεις , αλλού λιγώτερο αλλού παραπάνω . Ο δήθεν ''εθνικός δρόμος'' !
Είναι δυνατόν εν έτει 2007 αυτό το άθλιο κατασκεύασμα να περνά μέσα από την κατά τα άλλα συμπαθητική πόλι σας ? Φανταζομαι ότι αυτό και μόνο δημιουργεί πρόβλημα και στους κατοίκους . Πως σκέπτεστε , σαν κοινωνική , έστω και διαδικτυακή , συλλογικότητα , να το αντιμετωπίσετε ? Περιμένω τα σχόλιά σας , πάντα πρόθυμος στον διάλογο .
agm
Καταγράφηκε
admin
Administrator
Full Member

Φύλο: Άντρας

Don't let them bullshit you!

« Απάντηση #1 στις: 25.05.2007, 11:09:40 »

Αγαπητέ agm καλωσήλθες στo Forum του myamfilochia.gr!

Η διέλευση του εθνικού δρόμου μέσα από την Αμφιλοχία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, αλλά και όλοι οι επισκέπτες και διερχόμενοι.
Ευτυχώς για όλους μας, η υλοποίηση της Ιονίας Οδού έχει ξεκινήσει. Η Ιονία Οδός θα είναι ένας σύγχρονος κλειστός αυτοκινητόδρομος που σε 1η φάση θα καλύπτει την απόσταση από το Αντίρριο έως τα Ιωάννινα, παρακάμπτοντας όλες τις πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Αμφιλοχία.
Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα που συντελούνται στη Δυτική Ελλάδα και που αναμένεται να επιλύσει τα προβλήματα που αναφέρεις σε μεγάλο βαθμό.

Καλωσήλθες λοιπόν και πάλι και καλή συνέχεια στις διαδικτυακές συζητήσεις μέσω του Forum του myamfilochia.gr.
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
agm
Newbie
*

« Απάντηση #2 στις: 26.05.2007, 18:13:08 »

Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ που είχες την καλωσύνη να μου απαντήσεις . Ετσι λοιπόν , μιας και που ''βρήκαμε παπά ...'' κάνε και τον κόπο να με (μας) ενημερώσεις , τι εννοεί ο ποιητής όταν λέγει ''αναπτυξιακός , -η , -ον " ? αφού τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί πολύ η λέξη αυτή στην ''πιάτσα'' και εν πολλοίς κοντεύω να χάσω την μπάλα !

σ.σ. ασφαλώς δεν είσαι εσύ ο ποιητής .
Καταγράφηκε
agm
Newbie
*

« Απάντηση #3 στις: 26.05.2007, 18:23:08 »

Σαν γνήσιος νεοέλληνας την πάτησα μεγαλοπρεπώς θάλεγα !!!
Ζητώ συγνώμη που άνοιξα θέμα ''με θέμα'' το κυκλοφοριακό την στιγμή που ήδη υπήρχε και είχα την δυνατότητα να παραθέσω εκεί τις απόψείς μου .
Υπόσχομαι ότι θάμαι προσεκτικότερος την επόμενη φορά .
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: