F O R U M - 07.02.2012, 12:50:40
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!
| |-+  Τα νέα του site (Συντονιστής: admin)
| | |-+  Νέα ενότητα "Οι παραλίες της Αμφιλοχίας"
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Νέα ενότητα "Οι παραλίες της Αμφιλοχίας"  (Αναγνώστηκε 2159 φορές)
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Don't let them bullshit you!

« στις: 07.07.2008, 10:12:43 »

Αν 1 φωτογραφία αξίζει όσο 1000 λέξεις, σας παρουσιάζουμε τις παραλίες της Αμφιλοχίας με 101.000 λέξεις…

10 παραλίες - 101 φωτογραφίες παρουσιάζονται με χρήση τεχνολογίας Flash και μιας νέας εφαρμογής που αγοράστηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό (Special thanks to Maria Boogert!)

Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο μας menu και βέβαια ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Σημ1. Τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε σε αυτό το menu τις τραβήξαμε το καλοκαίρι του 2007 και αφορούν το σύνολο των οδικώς προσβάσιμων παραλιών που βρίσκονται μέσα στα όρια του Δήμου Αμφιλοχίας.

Σημ2. Map Design: Σπύρος Μουζακίτης
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
4142
Newbie
*

« Απάντηση #1 στις: 08.07.2008, 10:07:32 »

admin καλημέρα,

Θέλω να σε ενημερώσω ότι τώρα το πρωί στη ΝΕΤ έδειξαν τον Αμβρακικό κόλπο. Είπαν ότι τα νερά της είναι μολυσμένα και ότι είναι ακατάλληλη. Λένε λοιπόν ότι οφείλεται στα μολυσμένα ψάρια.Τί ξέρετε γι αυτό?Θα κάνουμε κανα μπάνιο τον Άυγουστο ή θα βγούμε με 8 πόδια και με 8 αυτιά?Διάβασα το άρθρο με τις δειγματοληψίες, αλλά τί είναι αυτό σήμερα που προβλήθηκε στα Μ.Μ.Ε.?

Ευχαριστώ.
Καταγράφηκε

"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή
η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του
κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
admin
Administrator
Full Member

Don't let them bullshit you!

« Απάντηση #2 στις: 08.07.2008, 15:30:01 »

Hello 4142!

Αν θα βγούμε με 18 πόδια ή με 28 αυτιά δεν το ξέρω.. Υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς, οργανισμοί και υπηρεσίες (Δήμος, Νομαρχία, Λιμενικό κτλ) που είναι υποχρεωμένοι τόσο για την ενημέρωσή μας όσο και για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Εμείς αυτό που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι να επενδύουμε το χρόνο (και κάποιο χρήμα) μας για την προβολή της αγαπημένης μας πατρίδας, μέσω του myamfilochia.gr
Συγκεκριμένα για τις Παραλίες της Αμφιλοχίας, μπορώ να σου πω ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες δουλειές που έγιναν στα 2 περίπου χρόνια που δουλεύουμε αυτό το site. Τώρα αν οι παραλίες είναι αρκετά όμορφες, ή αρκετά καθαρές ή αν τα νερά είναι κατάλληλα αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…

Αν θες την άποψή μου πάντως, πιστεύω πως οι παραλίες της Αμφιλοχίας έχουν όλες τις δυνατότητες και να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν. Όλοι μας όμως ξέρουμε μόνο να φωνάζουμε και να γκρινιάζουμε και δεν καταλαβαίνουμε πως αν πρώτοι εμείς δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε και συμπεριφερόμαστε τίποτα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο.. Ας αφήσουμε λίγο τη γκρίνια και ας σκεφτούμε τι κάνουμε εμείς για την καθαριότητα των παραλιών μας, τι κάνουμε εμείς για να είναι καθαρά τα νερά, τι κάνουμε εμείς για την ανάδειξη του τόπου μας… Οι προσωπικές μας ενέργειες ίσως να φαντάζουν σταγόνα στον ωκεανό, αλλά μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάποια αρχή…

Πιστεύω συμφωνείς με τα παραπάνω.
Όπως και να ‘χει, δεν μου πες αν σου άρεσε η νέα ενότητα???   spotlight

Σε φιλώ  cool
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
panik
Newbie
*

« Απάντηση #3 στις: 08.07.2008, 15:36:58 »

Η ενοτητα ειναι καλη αλλα με τις φωτο δεν κανουμε μπανιο.
Κακα τα ψεμματα. Τα συμφεροντα ειναι μεγαλα.
Εαν ο Αμβρακικος ειναι πραγματικα μολυσμενος κανενας αρμοδιος (Νομαρχιες-Δημοι) δεν θα βγει να το πει. whistling
Ευτυχως υπαρχει και το Ιονιο για μπανιο και ειναι πολυ κοντα μας. yahoo
Καταγράφηκε

xj 400
klr 650
4142
Newbie
*

« Απάντηση #4 στις: 09.07.2008, 10:24:19 »

Καλημέρα σε όλους!!! grin

Σίγουρα φίλε μου admin, συμφωνώ με τα παραπάνω λεγόμενά σου και τα γνωρίζω ήδη πολύ καλά...Δεν εξαρτάται μόνο από ένα άτομο όμως, αλλά από όλους μας και επειδή είμαστε Ελληνάρες.....μην το ψάχνεις!! Ηενότητα είναι πολύ καλή...θέλω να σου πώ..

Τεσπά, μπάνιο θα κάνουμε πάντως θα απλώσουμε τις κορμάρες μας και θα το ευχαριστηθούμε!

Φίλε panik δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα αυτή να τρέχουμε κάθε λίγο και λιγάκι στο Ιόνιο, εδώ λέμε να υποστηρίξουμε τα δικά μας νερά...Οπότε μπάνιο στο Ιόνιο δεν θα πάς. Τέλος!!!

Καταγράφηκε

"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή
η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του
κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
panik
Newbie
*

« Απάντηση #5 στις: 09.07.2008, 15:35:42 »

Πηγα, thumb_dupπαω, thumb_dupκαι θα ξαναπαω. tongue
 yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Καταγράφηκε

xj 400
klr 650
Γιώργος Σ.
Newbie
*

« Απάντηση #6 στις: 09.07.2008, 16:03:27 »

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά όλα αυτά τα χρόνια κανένα από τις τωρινά και τα προηγούμενα πολιτικά πρόσωπα του τόπου δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Αμφιλοχία. τώρα όπωσ φαίνετε θα πληρώσουμε το ανάλογο τίμημα. Cry
Καταγράφηκε
crusader
Full Member

Never Give Up, Never Surrender!

« Απάντηση #7 στις: 08.08.2008, 10:52:07 »

Πάρα πολύ καλή δουλειά!!! Μπράβο εργατικά μυρμηγκάκια μου! Cheesy
Καταγράφηκε

EL HOMBRE SOLO
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »