F O R U M
- 07.02.2012, 12:58:45
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
Χάσατε το
email ενεργοποίησης;
Νέα:
Με κλικ
εδώ
, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!
myamfilochia.gr forum
ΤΟΠΙΚΑ
Αμφιλοχία
Beach Party στη Νέα Πλαζ Αμφιλοχίας
« προηγούμενο
επόμενο »
Σελίδες:
[
1
]
Αποστολέας
Θέμα: Beach Party στη Νέα Πλαζ Αμφιλοχίας (Αναγνώστηκε 3035 φορές)
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Don't let them bullshit you!
Beach Party στη Νέα Πλαζ Αμφιλοχίας
«
στις:
31.07.2008, 12:50:46 »
Ξεκίνησε ως ιδέα για ένα Πάρτι Γενεθλίων - Reunion για την τάξη του ’96 (που φέτος κλείνει τα 30), αλλά σιγά σιγά μέσα μας διαμορφώνεται σε μια εκδήλωση που θέλουμε να αφορά όλη τη νεολαία της Αμφιλοχίας. Κάθε καλοκαίρι μαζευόμαστε και αναπολούμε τις παλιές καλές στιγμές που ο κόσμος στην Αμφιλοχία διασκέδαζε πραγματικά, που υπήρχαν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ μαγαζιά στην Αμφιλοχία και πάει λέγοντας…
Προσπαθούμε πάρα πολύ για τη βραδιά αυτή και περισσότερο απ’ όλους ο Γιάννης τρέχει να κανονίσει τι θα γίνει με τη μικροφωνική απ’ την Άρτα, με τα ποτά, με τον πάγο, με τις αφίσες και μ’ ένα σωρό άλλα ψιλοπράγματα που όλα θέλουν το χρόνο τους και σωστή οργάνωση.
Χτες μάλιστα έτυχα σε πρόβα του Κώστα και του Χάρη, να βγάζουνε το τραγούδι νότα με νότα ο ένας στο laptop και ο άλλος στο pc και καπάκι και οι δύο μαζί στο σαλόνι που το έχουν μεταμορφώσει σε studio με κιθάρες, πλήκτρα, κονσόλες, μικρόφωνα, ηχεία μέχρι και εξωτερική κάρτα ήχου και ένα σωρό άλλα… Η πρόβα ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα και μέχρι τις 10 που τους άφησα ήταν εκεί και πάλευαν με κάτι συγχορδίες…
Απ’ την άλλη ο Άκης έχει αλλάξει 10 φορές την αφίσα και εκτός από τον κεντρικό του ρόλο ως Dj στο party εξελίσσεται και σε γκουρού του photoshop…
Γενικά είναι πολύς κόσμος πάνω στην κατάσταση αυτή και προσπαθούμε πολύ για να βγει κάτι καλό και κυρίως διαφορετικό!
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποια ιδέα ή να κάνετε κάποιο σχόλιο here is the place!
Καταγράφηκε
Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
4142
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Απ: Beach Party στη Νέα Πλαζ Αμφιλοχίας
«
Απάντηση #1 στις:
31.07.2008, 13:13:15 »
Πιστεύω πώς θα είναι καλό...
Να κάνω και μια ερώτηση τί είδους μουσική ακριβώς θα παίξουν τα παιδιά?
Καταγράφηκε
"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή
η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του
κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
31.07.2008, 14:41:19 »
Απ' όσο γνωρίζω οι Νεφέλωμα θα παίξουν LIVE σε στυλ electro rock Ελληνικά και ξένα.
Ο Akilla θα παίξει μουσική που να ταιριάζει στη σημειολογία της βραδιάς (reunion) και στο χώρο και ύφος της εκδήλωσης (beach party).
Μάλλον περισσότερα στοιχεία θα πρέπει -αν θέλουν- να δώσουν οι ίδιοι...
Καταγράφηκε
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
4142
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #3 στις:
31.07.2008, 17:25:57 »
Λογικά έχουν δικά τους τραγούδια και θα παίξουν μετά και κάποια γνωστά προς τον κόσμο, έτσι δεν είναι?
Γιατί ομολογώ ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν αυτού του είδους μουσικής..πέρα άπό την καθαρά rock music..
Καταγράφηκε
"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή
η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του
κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
01.08.2008, 11:54:23 »
Έτοιμο και το image με την απεικόνιση του χώρου σε γενική αεροφωτογραφία της Αμφιλοχίας:
Καταγράφηκε
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
Evera
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
04.08.2008, 02:10:08 »
Δεν ξέρω αν θέλω να τελειώσουν οι πρόβες, δεν ξέρω αν μου κάνει κακό τόσες μέρες που δεν κοιμάμαι όσο ήσυχα κοιμόμουν, δε ξέρω αν όλα αυτα με διώχνουν απ'τον εαυτό μου...Ξέρω πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορείς να βασιστείς πάνω τους, κάποιοι που σε λίγες μέρες θα κάνουν τις φωνές τους δική μου φωνή,φωνή που μένει και γίνεται δραπέτης.Στις 14 θα γίνεται όλοι παράνομοι.Αντίσταση στο ίδιο καλοκαιρινό έργο...δεν είναι κι εύκολο...
''...Εμένα που με διώξανε απο τον εαυτό μου, θα πάω να τα σπάσω σε μια συναυλία. Άλλοι θα τα φυλάνε για μένα στο κρυφτό μου, και τη δική σου θα δολοφονώ μελαγχολία...
Υ.Γ: 4142 τα κομμάτια θα είναι λίγο πολύ γνωστά. Μην σε μπερδεύει το electro rock απλά θα συμμετέχει και η τεχνολογία επι σκηνής.Σε περιμένω...
Καταγράφηκε
Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
Evera
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
04.08.2008, 02:19:19 »
Και στο κάτω κάτω να σας πώ και κάτι...ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ...
Υ.Γ (ΦΡΕΣΚΟ): Χρήστο ξέρω που θα παγώσουν τα 330ml πλέον...
Καταγράφηκε
Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
panik
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
05.08.2008, 14:15:23 »
Καλο κουραγιο και καλη επιτυχια
Καταγράφηκε
xj 400
klr 650
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
05.08.2008, 14:33:53 »
"Αντίσταση στο ίδιο καλοκαιρινό έργο" ε; Καλό!! Θα μπορούσε να γίνει το moto της βραδιάς!
@panik: Ευχαριστούμε και βέβαια περιμένουμε να σε δούμε εκεί στις 14...
Καταγράφηκε
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
alex
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #9 στις:
05.08.2008, 15:44:39 »
Φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να είμαι εκεί, σε κάποια γωνία και να φωτογραφίζω την σκηνή.
Δεν πειράζει... Παιδιά Εύχομαι καλή επιτυχία!!!
Καταγράφηκε
Cenita y Nada
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #10 στις:
07.08.2008, 11:23:18 »
Alex σ' ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τα καταφέρεις και να σε δούμε εκεί...
Καταγράφηκε
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
crusader
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Never Give Up, Never Surrender!
«
Απάντηση #11 στις:
08.08.2008, 10:48:17 »
Παράθεση από: admin στις 01.08.2008, 11:54:23
Έτοιμο και το image με την απεικόνιση του χώρου σε γενική αεροφωτογραφία της Αμφιλοχίας:
Φοβερό το concept της φωτό.. μου αρέσει πολύ!
Όσον αφορά το party και την όλη ιδέα δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά πολλά μπράβο σε όσους το σκέφτηκαν και το οργάνωσαν!!
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είμαι κι εγώ εκεί..
Σκηνή μπορώ να στήσω στην παραλία ή θα με κυνηγήσουν;
Καταγράφηκε
EL HOMBRE SOLO
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
08.08.2008, 13:20:50 »
Καλώς τους κοσμογυρισμένους...
Παράθεση από: crusader στις 08.08.2008, 10:48:17
[Σκηνή μπορώ να στήσω στην παραλία ή θα με κυνηγήσουν;
Σκηνή εκεί δεν παίζει να στήσεις γιατί το πρωί θα έχεις τον παππού της διαφήμισης με το παγωτό να φωνάζει πάνω στα μούτρα σου... "να φύγετε από εδώ!!!"
Αν ενδιαφέρεσαι για νόμιμο camping:
www.camping.gr/stratis
Για άλλες λύσεις από κοντά..
Παίζει όντως να 'ρθείς;
Καταγράφηκε
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
crusader
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Never Give Up, Never Surrender!
«
Απάντηση #13 στις:
08.08.2008, 16:28:44 »
Κοίτα.. οι γονείς μου είναι στο νησί μας, ο αδερφός μου θα λείπει, οι κολλητοί μου κατά 99% θα είναι στα χωριά τους, με την γυναίκα χώρισα.... ε αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό παίζει να έρθω, γιατί όχι?
Καταγράφηκε
EL HOMBRE SOLO
Sikeingesse
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
http://hostinghouse.pl/oferta/serwery-wirtualne/ - serwery www
serwery www
«
Απάντηση #14 στις:
02.02.2012, 19:54:37 »
serwery www
to udzielanie przez dostawcę usług internetowych zasobów serwerowni. Jeszcze prościej mówiąc polega to na "zajęciu" oddaniu do dyspozycji określonej pojemności dysku twardego, na której można gromadzić pliki tworzące sens witryn internetowych i lub udzielenie powierzchni dysku jako położenia dla plików "leżących" w skrzynce mailowej. Inna wersja hostingu to udostępnienie dużych obszarów dysku, a nawet całego serwera lub kilku - w charakterze namacalnego nośnika na rzecz dużego serwisu internetowego, portalu, grupy dyskusyjnej i innych. W każdej z nich chodzi o użyczenie fizycznego położenia (dysku lub dysków twardych) dla pomieszczenia wielorakich odmian informacji osiągalnych przez Net.Masa usług hosting jest płatnych. Dlatego nie mamy na celu Cię okłamywać. Nasze usługi hostingrównież są płatne, z jednym wyjątkiem, nasze usługi hosting są jednymi z najmniej kosztownych w sieci. Proponujemy hosting na najlepszym poziomie, po najmniejszejdopuszczalnej opłacie. Przekonaj się sam i wypróbuj naszą jakość! Zapraszamy na portal internetowy. Nasze usługi hostingteż są niedarmowe, z jedną tylko różnicą, nasze usługi hosting są jednymi z najtańszych w sieci Nie dowierzasz? Sprawdź Jeżeli tak to koniecznie wejdź na naszą stronę internetową i przekonaj się o przwdzie tej wiadomości. Nasze usługi hosting oferują najwyższą jakość w najniższej cenie. Nie będziesz miał musu przeznaczać ogromnych kwot za usługi hosting. Dajemy w ofercie dużo upustów i promocji wyjątkowo dla wiernych, ale i również dla nowych kontrahentów. Wejdź niezwłocznie na nasz serwis. Zobacz ile jesteś w stanie oszczędzić z nami.
Καταγράφηκε
serwery www
Sikeingesse
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
http://hostinghouse.pl/oferta/serwery-wirtualne/ - serwery www
serwery www
«
Απάντηση #15 στις:
02.02.2012, 20:02:08 »
serwery www
to udostępnianie przez dostawcę usług internetowych zasobów serwerowni. Jeszcze ściślej ujmując polega to na "zarezerwowaniu" daniu do dyspozycji określonej pojemności dysku twardego, na której wolno zapisywać pliki tworzące treść witryn internetowych i albo udostępnienie powierzchni dysku jako miejsca dla plików "leżących" w skrzynce mailowej. Inna kategoria hostingu to udzielenie dużych obszarów dysku, a nawet zupełnego serwera lub kilku - w charakterze materialnego nośnika dla dużego serwisu internetowego, portalu, grupy dyskusyjnej i innych. W każdej z nich chodzi o udzielenie fizycznego położenia (dysku lub dysków twardych) dla ulokowania rozlicznych form wiadomości dostępnych przez Net.Masa usług hosting jest płatnych. Więc dlatego nie mamy na celu Cię kłamać. Nasze usługi hostingrównież są płatne, z jedną tylko różnicą, nasze usługi hosting są jednymi z najmniej kosztownych w sieci. Proponujemy hosting na najlepszym poziomie, po najniższej możliwej opłacie. Przekonaj się sam i wypróbuj naszą jakość! Inwitujemy na portal internetowy. Nasze usługi hostingrównież są odpłatne, z jednym wyjątkiem, nasze usługi hosting są jednymi z najbardziej opłacalnych w sieci Nie jesteś w stanie w to dowierzyć, czy negujesz jeszcze słuszność tego, co tu jest wypisane? Jeśli tak to bezzwłocznie wejdź na naszą witrynę i przekonaj się o przwdzie tej wiadomości. Nasze usługi hosting oferują najbardziej solidną jakość w najniższej cenie. Nie będziesz miał musu przeznaczać ogromnych pieniędzy za usługi hosting. Oferujemy wiele rabatów i okazji specjalnie dla stałych, ale i także dla świeżych klientów. Wpadnij już teraz na nasz serwis. Sprawdź ile możesz zachować pieniędzy w portfelu z nami.
Καταγράφηκε
serwery www
Σελίδες:
[
1
]
« προηγούμενο
επόμενο »
Μεταπήδηση σε:
Επιλέξτε προορισμό:
-----------------------------
ΤΟΠΙΚΑ