F O R U M - 21.05.2012, 23:48:56
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!
| |-+  Συστηθείτε μας (Συντονιστής: marboo)
| | |-+  Τάσος από Βαρετάδα
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Τάσος από Βαρετάδα  (Αναγνώστηκε 1518 φορές)
Τάσος
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« στις: 22.09.2008, 17:23:47 »

Μεγάλωσα σε ένα από τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αμφιλοχίας, την Βαρετάδα.

Στην Αμφιλοχία λοιπόν έζησα τα εφηβικά μου χρόνια ξεκινώντας με  Γενικό Λύκειο και καταλήγωντας στην συνέχεια στο Τεχνικό (το παλιό πάνω απ' τον Αρσένη).

Έχω "κολλήσει" πάρα πολλά ένσημα στη La Roca και στη Maxim (για όσους θυμούνται) και έχω φάει αμέτρητα "καλαμάκια" στον Δαμιανό (εκεί που σήμερα είναι ο TRENDY) και ατελείωτα σαντουιτς και τυρόπιτες στους αδερφούς Μίγδου.

Θυμάμαι τα Λυκειακά πάρτυ στην τελευταία DISCO της περιφέρειας "NO PROBLEM" σαν να ήταν χθες.

Αμφιλοχία: συνώνυμο της λέξης "μέσα", για μας τους Βαρεταδίτες τουλάχιστον.
Θυμάμαι την Μάνα μου που έλεγε: "Πάλι μέσα θα πας παιδί μου, από μέσα δεν ήρθες?"

Συγχαρητήρια για το site!
Καταγράφηκε
admin
Administrator
Full Member

Don't let them bullshit you!

« Απάντηση #1 στις: 23.09.2008, 15:20:51 »

Τάσο σ’ ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και σε καλωσορίζουμε στο forum του myamfilochia.gr!

No Problem, Maxim και η ηρωική La Roca μάλλον δείχνουν ότι είμαστε κοντά στην ηλικία… Θα προσθέσω μόνο και χωρίς να θέλω να αφαιρέσω τίποτα από τις ένδοξες στιγμές τον προαναφερθέντων (και ιδιαίτερα της La Roca…  ) και τον Πελεκάνο που γέμιζε τα καλοκαιρινά βράδια της Αμφιλοχίας και της ευρύτερης περιοχής με ένα τρόπο μοναδικό…  coolp

Δεν θα ξεχάσω πιτσιρικάς πολλά χρόνια πριν, καλοκαιράκι αργά το βράδυ η πλατεία γεμάτη νεαρόκοσμο που περίμενε τα ταξί να γυρίσουν για νέο δρομολόγιο προς τον Πελεκάνο… Ω! ΕΠΟΧΕΣ.......  Την εικόνα αυτή θυμήθηκα χρόνια μετά σε αντίστοιχη φάση στη Μύκονο…
Καταγράφηκε

Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
Τάσος
Newbie
*

« Απάντηση #2 στις: 24.09.2008, 20:28:20 »

Έχεις δίκιο φίλε μου! Μεγάλη παράλειψη!

Όπως το είπες ο Πελεκάνος   yahoo γέμιζε τα καλοκαιρινά βράδια με ένα τρόπο μοναδικό!

Άλλοι με ταξί και άλλοι με ότοστοπ........ να φτάσουμε με οποιονδήποτε τρόπο και με τι θα γυρίσουμε ήταν άλλη ιστορία!

Καταγράφηκε
panik
Newbie
*

« Απάντηση #3 στις: 02.10.2008, 15:33:54 »

Γεια σου Τασο με τις ομορφες αναμνησεις. (ομορφες επειδη αφορουν εμας).
Καταγράφηκε

xj 400
klr 650
Τάσος
Newbie
*

« Απάντηση #4 στις: 02.10.2008, 21:20:31 »

Να είσαι καλά φίλε μου!

Είναι καλό να θυμόμαστε καμιά φορά αυτά που κάποτε είμασταν περήφανοι που τα απολαμβάναμε!

Γιατί υπάρχει και η αντίθετη άποψη.

Μιλάω για κάποιους, (θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγοι), που δήθεν ξέφυγαν από μια κατάσταση κιτς και δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται τα χρόνια εκείνα.

"Λάθος με λάθος σμίγουνε δεν θα το κάνω θέμα,
μα δεν θα σμίξουνε ποτέ η αλήθεια με το ψέμα"
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: