|
|
|
|
chris1
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 15.02.2007, 00:30:49 » |
|
Χορταστικό κείμενο αγαπητέ g8777! Είδα κι εγώ το trailer της ταινίας και ένιωσα απίστευτη πώρωση!!! Αυτή η ταινία δεν χάνεται με τίποτα. Θα την περιμένω πως και πως... Υ.Γ. Το απόφθεγμα για την τηλεόραση... μη μου πεις ότι είναι δικό σου... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lia
Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 

|
 |
« Απάντηση #12 στις: 13.03.2007, 10:56:36 » |
|
Για μια ταινία α) πολεμική, β) για την αρχαία Ελλάδα όπως τη βλέπουν τα κόμικς και το Χόλυγουντ, γ) βασισμένη στα τεχνικά εφέ, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έλεγα "είναι ΚΑΛΗ"! Εγώ αδυνατώ να νιώσω αυτή την έξαψη που λένε ο admin και ο crusader - κανένας πόλεμος δε μπορεί να μου δημιουργήσει τέτοια συναισθήματα. Όμως οι 300 είναι μια πολύ καλή αφήγηση μιας εκπληκτικής ιστορίας, με απλό τρόπο, χωρίς να ξεφεύγει σε ιστορίες και ιστοριούλες "εμπλουτισμού" του πολύ απλού στόρυ: γίνεται μια μιάχη, οι Σπαρτιάτες αντιστέκονται, οι Σπαρτιάτες σκοτώνονται ως τον τελευταίο. Το άλλο απίθανο είναι ότι, ενώ μιλάμε για μάχες και απίστευτο σπλάτερ, το θέαμα καταφέρνε να μην είναι αποκρουστικό - κανένας δεν έφυγε τρέχοντας από την αίθουσα. Οι όποιες ενστάσεις μου είναι στυλιστικές. Ο Ξέρξης δεν τρωγόταν με τίποτα και είναι και λίγο υποτιμητικό να λες ότι οι 300 έχασαν από μια γερακίνα με τρελό body pearcing. Επίσης δεν είχα ξανακούσει ότι ο Εφιάλτης ήταν τέρας - κι αυτό λειτουργεί λίγο σαν δικαιολογία για την προδοσία του, που δεν το δέχομαι (υπήρχαν κι έλληνες λαμόγια, τι να κάνουμε τώρα;;  . Το γένι του Λεωνίδα ήταν πιο συριακό από του Ξέρξη. Και πού κολούσαν εκείνοι οι σαμουράι-αθάνατοι; Και τι φορέματα αλά Jenifer Lopez ήταν αυτά της κυρίας Λεωνίδα; Αλλά τέλος πάντων. Αν η ταινία είχε σκοπό να μεταφέρει το κόμικ (κι όχι την ιστορική αλήθεια), ας πάει και το παλιάμπελο. Με εξαίρεση λοιπόν τον Ξέρξη - παίζω στο ΝΒΑ - ντύνομαι μόνο με αλυσίδες- κινάω για τη βρύση ντρουμ ντρουμ ντρουμ, η ταινία είναι πολύ καλή. Και για κοριτσάκια!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|