F O R U M
- 22.05.2012, 00:00:37
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
Χάσατε το
email ενεργοποίησης;
Νέα:
Με κλικ
εδώ
, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!
myamfilochia.gr forum
ΤΟΠΙΚΑ
Αμφιλοχία
H photo της μιζέριας...
« προηγούμενο
επόμενο »
Σελίδες:
[
1
]
Αποστολέας
Θέμα: H photo της μιζέριας... (Αναγνώστηκε 1370 φορές)
admin
Administrator
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Don't let them bullshit you!
H photo της μιζέριας...
«
στις:
14.02.2007, 01:33:31 »
Ο «
Amfilochian apo sponta.
» έγραψε (9/2/2007, 16:16:27):
«Arista ola auta...
Photo tis mizerias den balate omos.»
Ο έγραψε (9/2/2007, 16:48:44):
«Αγαπητέ/ή \"Amfilochian apo sponta.\", το Βιβλίο Επισκεπτών χρησιμοποιείται για κοινοποίηση σχολίων σχετικά με το site. Η άποψή σας λοιπόν για το site (όποια και αν είναι αυτή) είναι καλοδεχούμενη. Την άποψή σας για την Αμφιλοχία (αν ενδιαφέρεστε για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή) θα μπορείτε να τη δημοσιεύετε στο FORUM, που θα ενεργοποιήσουμε σύντομα στο myamfilochia.gr. Επιτρέψτε μας, πάντως, να σας απαντήσουμε ότι τη «μιζέρια» που αναφέρετε, ο καθένας την κουβαλάει μέσα του. Δεν υπάρχουν μίζερα μέρη, υπάρχουν μόνο μίζεροι άνθρωποι. Αν λοιπόν συμφωνείτε με αυτά που πραγματεύεται αυτό το site (και τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζετε \"άριστα\") δεν θα έπρεπε να βλέπετε μιζέρια. Θα έπρεπε να βλέπετε ανάγκες και ελλείψεις, οι οποίες χρειάζονται τη συνεισφορά όλων όσων έχουν κάτι να προσφέρουν, αλλά και επίσης θα έπρεπε να βλέπετε πανέμορφα τοπία, ήθη και έθιμα, μνημεία ιστορίας και πολιτισμού για τα οποία δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο, παρά να νιώθετε υπερήφανος για την καταγωγή σας.»
Ο «
Amfilochian apo sponta.
» έγραψε (13/2/2007, 15:03:10):
«Ksereis einai oraio na thaumazeis enan topo apo apostasi.Posoi apo esas zite monima ston \'omfalo tis gis\'?Anarotiemai..Auton ton erota apo apostasi den ton katano.O kathenas bebaia me ta biomata kai tis eikones tou xristako.An autos einai o paradeisos gia sena..ti na po?Anyway o kosmos ekei einai sterimenos kai steiros synama.Xreiazontai poly perissotera pragmata apo ena aristo site gia na ksekolisei kia na koitaksei brosta auti i poli ton geronton.Gia tin katagogi mou eimai ontos yperifanos.Den eimai apo ta meri sou kai eytyxos exo metro sygkrisis.Pragmata pou esy den pianeis kai den katalabaineis gia mena einai ksekathara.»
Η απάντησή μου:<
xristako<
ποιος είστε;<
όντας ανώνυμος
!
Ας μη συνεχίσω με τα εισαγωγικά… Συνεχίζετε με ειρωνεία απέναντί μου και απέναντι στην Αμφιλοχία.
Το site δεν είναι άριστο. Μια απλή προσπάθεια είναι να πάμε τους εαυτούς μας ένα βήμα πιο μπροστά και ίσως να τα καταφέρουμε να βοηθήσουμε και αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του να δουν κάτι καλύτερο από τη μιζέρια που αναφέρετε.
Αφού μας γράφετε λοιπόν ότι χρειάζονται πολύ περισσότερα για ξεκολλήσει αυτός ο τόπος, γιατί δεν μας λέτε
ποια είναι η δική σας πρόταση;
Και στο τέλος μας γράφετε ότι δεν είστε από τα μέρη μας. (Εδώ οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την παρανόηση, καθώς από το username “amfilochian” κατάλαβα ότι είστε όντως από τα μέρη και γι’ αυτό στην απάντησή μου είπα ότι θα έπρεπε «υπερήφανος για την καταγωγή σας».)
Αφού λοιπόν δεν κατάγεστε απ’ την Αμφιλοχία, θα ήθελα να μας απαντήσετε ποια είναι η σχέση σας με αυτή. Όχι για άλλο λόγο, παρά μόνο γιατί σε όλο σας το κείμενο, πέρα απ’ τις προσωπικές αιχμές εναντίον μου ( γιατί άραγε; ), γράφετε για ένα τόπο μίζερο, στερημένο, στείρο κ.α.
Για ποιον λόγο λοιπόν τα γράφετε όλα αυτά;
Αγαπάτε αυτό τον τόπο και σας θλίβουν αυτά που βλέπετε; Κάτι σας έκανε να μισήσετε αυτό τον τόπο; Κάτι άλλο που εγώ δεν «πιάνω»;
Θα την περιμένω, ειδικά αυτή, την απάντηση γιατί διαφορετικά δεν κάνατε τίποτα άλλο από στείρα κριτική χωρίς κανένα απολύτως νόημα.
Καταγράφηκε
Έχω μια τίγρη μέσα μου άγρια λιμασμένη
π' όλο με περιμένει
κι όλο την καρτερώ,
τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει
μα ελπίζω να φιλιώσει
καιρό με τον καιρό
marboo
Administrator
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Απ:H photo της μιζέριας...
«
Απάντηση #1 στις:
14.02.2007, 01:48:53 »
Χρήστο, παρ\'ότι δεν είμαι από την Αμφιλοχία, συμφωνώ με την αντιμετώπισή σου. Δεν μπορώ (δεν τολμώ) να κρίνω καθόλου την άποψη του amfilochian_apo_sponta, διότι δεν τον γνωρίζω.
Η πρώτη μου αντίδραση διαβάζοντας το \"Χριστάκο\" ήταν η δική σου - ειρωνεία. Η δεύτερη ήταν ότι ο amfilochian_apo_sponta είναι κάποιος που σε ξέρει πολύ καλά, και ότι αυτή η προσφώνιση \"του ξέφυγε\". Ενας λόγος παραπάνω γιατί δεν γράφει \"επώνυμα\".
Οσο για την ουσία των πραγμάτων, amfilochian_apo_sponta δεν πρέπει να έχετε φύγει ποτέ από τον τόπο καταγωγής σας, γι αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε τον έρωτα από απόσταση. Τυχαίνει η καταγωγή μου και ο τόπος γέννησής μου να μην είναι ΚΑΝ στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι τον τόπο μου είμαι ευτυχής όταν μπορώ να τον επισκεφτώ 3 φορές το χρόνο, από 4 μέρες τη φορά. Ε, δεν φαντάζεστε πόσο μου λείπει.... Εξ άλλου, με όλα τα πράγματα δεν συμβαίνει να σου λείπουν όταν δεν τα έχεις, παρότι τα θεωρείς δεδομένα όταν τα έχεις?....
Η τελευταία παράγραφος δεν είναι κρίση, είναι παράθεση.
Καταγράφηκε
4142
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Απ:H photo της μιζέριας...
«
Απάντηση #2 στις:
14.02.2007, 20:10:53 »
Χρήστο (αν μου επιτρέπεις φυσικά)΄πιστεύω ότι ο φίλος μας κατάλαβε και σίγουρα πήρε το μήνυμά σου και το μήνυμα όλων μας!!!
Το ότι είναι ο τόπος μας είτε μας αρέσει, είτε όχι πρέπει να τον υποστηρίξουμε, ασχέτως από οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν τον φίλο μας τον sponda και τον καθένα από εμάς.
Καταγράφηκε
"...η αλήθεια του καθένα είναι η ίδια του η ζωή
η μεγάλη μοναξιά του είναι η βασίλισσα του
κι ό,τι του προστάζει αυτή..."
Σελίδες:
[
1
]
« προηγούμενο
επόμενο »
Μεταπήδηση σε:
Επιλέξτε προορισμό: