F O R U M - 22.05.2012, 00:01:27
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ
| |-+  «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο»!
| | |-+  Μπράβο σας!!!!!!!
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Μπράβο σας!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 665 φορές)
angie
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 20.05.2009, 11:01:32 »

Ακουσα σήμερα το πρωί κάτι που με στεναχώρησε ιδιαίτερα και ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο...Αλήθεια τα μάθατε τα νέα της Αμφιλοχίας ή κάνουμε τις κότες?Huh?Εγώ προσωπικά δεν είμαι με κανέναν και δεν ψηφίζω και κανέναν και δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον από αυτούς, αντίστοιχα με μερικούς μερικούς από ότι ακούω πάντα, ΑΛΛΆ έχω γίνει εξωφρενόν...και για αυτό θα μιλήσω και θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μα όλοι...ΠΟΥ ΠΑΜΕ...Huh??

Η λαϊκή της Τετάρτης θα σταματήσει να λειτουργεί??και σε αυτό στόπ???ΓΙΑΤΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ?...Τί σας φταίει ο συνταξιούχος ή χαμηλόμισθος υπάλληλος...??Μήπως παίρνουν και τρελά ποσά? που άλλοι αγωνίζονται και δουλεύουν (όσοι δουλεύουν) σε γραφεία 8ωρο για 500 και χωρίς ένσημα??.. ..και ξανατονίζω ότι δεν μένω κάτω και ούτε δουλεύω εκεί...ΕΥΤΥΧΩΣ...αλλά αντί να φέρνεται κόσμο και νεολαία στην επαρχία..ακούει αυτά και δεν το συζητάει καν...τους απομακρίνεται έτσι...!!Αμ δεν υπάρχουν δουλειές, αμ τα κάνουν πλακάκια όλοι...αμ και θα πληρώνουμε το μανάβικο και κάθε μανάβικο της περιοχής με χρυσάφι και γενικά κάθε μαγαζί ...είστε γελασμένοι...ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

Μήπως θέλετε να μας κάνετε να φυτεύουμε και στους κήπους μας ζαρζαβατικά, στη βελαώρα??τί ακριβώς θα βγαίνουν??Ποιός παρέμβει για κάτι τέτοιο??Να υποθέσω οι μαγαζάτορες, έτσι??Ή μήπως θα πηγαίνει ο κόσμος στο Αγρίνιο να ψωνίζει??ΝΑΙ Ο παπούς θα βγαίνει με την μαγκούρα και η γιαγιά με το πατίνι...

Ποιούς δεν οφελεί??όταν τα προιόντα στα στατικά μαγαζιά είναι μεγαλύτερη η τιμή τους και που στο κάτω κάτω της γραφής έχω δει και μαγαζάτορες που βγάζουν τον πάγκο τους στην λαική...'ετσι δεν είναι??Ή μήπως τους πείραξε που ο κόσμος παίρνει φθηνό ρουχισμό και κουρτίνες με 5 ευρώ το μέτρο..που θα τα βρεί ο κόσμος...όταν ένα μπλουζάκι στη λαική θα το βρεί στην ξεφτίλα 10 ευρώ ΚΑΙ στα μαγαζιά της Αμφιλοχίας θα το πάρει 50 έως και 70 ευρώ ??
Ούτε στην Αθήνα που διαμένω δεν πάνε στα γειτονικά μανάβικα παρα μόνο στις λαικές ακόμα κια για ρουχισμό και για κουρτίνες...Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε γιατί είναι άνθρωποι αλλά και δικοί σας  που δυστυχώς δεν τα έχουνε..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ...
 respekt
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: