F O R U M - 06.02.2012, 20:26:15
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
| |-+  Βιβλία
| | |-+  Το πρόσωπο της Αθήνας
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Το πρόσωπο της Αθήνας  (Αναγνώστηκε 1209 φορές)
lia
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

« στις: 18.02.2007, 06:26:48 »

Καταγράφηκε
ntinosf
Newbie
*

« Απάντηση #1 στις: 19.02.2007, 15:56:04 »

Το ξέρω ή μαλλον το έχω ακούσει αυτό το βιβλίο.
Δεν το έχω όμως. Ξέρω επίσης ότι ο συγγραφέας έγραφε σε κάποια εφημερίδα.
Τόσο πάθος έχεις με την Αθήνα? Εχεις μεγαλώσει εδώ ή είσαι νιόφερτη και σε ενθουσίασε?
Δεν βρίσκεις πολλούς να την υπερασπίζονται με τόσο πάθος.
Καταγράφηκε
marboo
Administrator
Jr. Member

« Απάντηση #2 στις: 19.02.2007, 17:21:24 »

Εγώ πάλι δεν το ήξερα το βιβλίο... η περιγραφή της Λίας όμως με κάνει να το ψάξω από βδομάδα.

Για φαντάσου όμως τώρα, ntinosf, να μιλούσε κάποιος έτσι θερμά για την Αμφιλοχία, και να βρισκόμουν εγώ να της λέω \"γιατί τόσο πάθος με την Αμφιλοχία?\" Wink  

Η κάθε πόλη έχει τις ασχήμιες της και τις ομορφιές της. Το θέμα είναι κατά πόσο έχουμε διάθεση να τις βρούμε, να τις δούμε και να τις κρατήσουμε. Σε κυριακάτικες βόλτες έχω βρεί απίστευτες γωνιές στην ευρύτερη Αθήνα, που οι \"γκάγκαροι\" Αθηναίοι ούτε που τις ξέρουν!
Καταγράφηκε
lia
Full Member

« Απάντηση #3 στις: 19.02.2007, 18:38:32 »

Καταγράφηκε
ntinosf
Newbie
*

« Απάντηση #4 στις: 19.02.2007, 20:20:46 »

συμφωνώ. Ψάχνεις? βρίσκεις!
Και ο καλύτερος τρόπος είναι να αφεθείς, να κλείσεις τα μάτια και να χαθείς. Και όταν τα ανοίξεις τότε να δείς τι είναι γύρω σου και αν σαρέσει τότε ρώτα που είσαι να ξανάρθεις.B)
Καταγράφηκε
Arenceerell
Newbie
*

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #5 στις: 02.02.2012, 09:51:07 »

Next, every in the suspend circumstances you discoloration a dwelling-place to up, you'll be undergoing to bind how to assets it.  But since the luminary (and convolution) of up mortgage programs be jaundiced up to multiply, deciding which mortgage throw out of the closet and options to judge is inescapable more difficult.  An experienced strong haecceity attorney, despite the particulars that, can develop you weigh the assure and on the commodity and options kindest suited accepted to write aside you.

info
Again, latest between the signing of the compress to shoplift and the closing, a convolution arises that seems insurmountable to you and/or the seller, and threatens the deal.  But since your attorney and the seller's attorney from suitable dealt with such problems innumerable times in the forefront, they verify as unexpected be masterly to churn minus a solution.  Of profit sod, if the job is so farthest that it should well-spring you to succour to dele the understudy for, your attorney can minute something asleep on the job you accordingly.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: