F O R U M - 06.02.2012, 20:21:10
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Αρχική Βοήθεια Σύνδεση Εγγραφή
Νέα: Με κλικ εδώ, επιστρέφετε στο myamfilochia.gr!  Smile-smile
+  myamfilochia.gr forum
|-+  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
| |-+  Μουσική
| | |-+  Διαφανος
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Διαφανος  (Αναγνώστηκε 1343 φορές)
GEORGE BINAS
Full Member
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

No woman, no cry

« στις: 20.02.2007, 03:54:39 »

Καταγράφηκε

Για ν’ ανεβείς στον ουρανό χρειάζονται δυο φτερά, ένα βιολί και κάτι πράγματα που δε μετριούνται, που δεν έχουν όνομα, πιστοποιητικά ματιού που πάει μακριά και αργά, επιγραφή στα νύχια της αμυγδαλιάς, τίτλοι της πρωινής χλόης.(Π.Νερούδα)
Soleil levant
Newbie
*

« Απάντηση #1 στις: 21.02.2007, 22:58:23 »

Δυστηχώς δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω ακόμα αυτή τη δουλειά αλλά έχω ακούσει καλές κριτικές. Εύχομαι να μη χαθεί ο παλιός καλός Θανάσης.
Καταγράφηκε

...UNDER MY SKIN !
GEORGE BINAS
Full Member

No woman, no cry

« Απάντηση #2 στις: 22.02.2007, 02:33:35 »

Καταγράφηκε

Για ν’ ανεβείς στον ουρανό χρειάζονται δυο φτερά, ένα βιολί και κάτι πράγματα που δε μετριούνται, που δεν έχουν όνομα, πιστοποιητικά ματιού που πάει μακριά και αργά, επιγραφή στα νύχια της αμυγδαλιάς, τίτλοι της πρωινής χλόης.(Π.Νερούδα)
kongi
Newbie
*

« Απάντηση #3 στις: 23.02.2007, 03:09:51 »

Καταγράφηκε
Evera
Full Member

« Απάντηση #4 στις: 23.02.2007, 21:27:34 »

Καταγράφηκε

Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
GEORGE BINAS
Full Member

No woman, no cry

« Απάντηση #5 στις: 24.02.2007, 04:13:53 »

Καταγράφηκε

GEORGE BINAS
Full Member

No woman, no cry

« Απάντηση #6 στις: 24.02.2007, 04:21:31 »

1
Καταγράφηκε

GEORGE BINAS
Full Member

No woman, no cry

« Απάντηση #7 στις: 24.02.2007, 04:21:59 »

2
Καταγράφηκε

Evera
Full Member

« Απάντηση #8 στις: 26.02.2007, 02:23:52 »

Φίλε George σ’ευχαριστώ για τη δημοσίευση των εξωφύλλων των δύο τελευταίων δίσκων του Γιάννη Αγγελάκα. Με αυτή τη κίνηση θα δώσουμε και κυριολεκτικά την εικόνα με τις δυο καλοφτιαγμένες ζωγραφιές που εμπνεύστηκαν ο ίδιος με τον Νίκο Βελιώτη και τον Ντίνο Σαδίκη. Να συμπληρώσω ότι το \'\'Από δω και πάνω\'\' περιλαμβάνει και ένα δεύτερο δισκάκι με πειραματισμούς των Επισκεπτών και εκτελέσεις με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ 2-3 κομματιών του πρώτου δίσκου όπως το \'\'Μέσα μου ο αέρας που φυσά\'\' σε μια techno εκτέλεση του ταλαντούχου Ντίνου Σαδίκη ο οποίος μας αποκαλύπτει και την ικανότητα του με συνθέσεις σε ένα είδος που δεν μας έχει συνηθίσει. Την επιτυχία του \'\'Σιγά μη κλάψω\'\' σε ένα dub του Λαζαρινού και του Μπαχαρίδη και φυσικά το \'\'Κρητικό \'\'Μέσα μου ο αέρας που φυσά\'\' ακόμη μια φορά, με ερμηνευτή το μεγάλο Γιώργο Ξυλούρη ο οποίος συνεργάστηκε στο δίσκο αυτό. Εννοείται πως το δικό μου δισκάκι διαθέτει και τα απαραίτητα αυτόγραφα!
Καταγράφηκε

Μεσ'τις βαλίτσες μου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι...
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: