Hello 4142!
Αν θα βγούμε με 18 πόδια ή με 28 αυτιά δεν το ξέρω.. Υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς, οργανισμοί και υπηρεσίες (Δήμος, Νομαρχία, Λιμενικό κτλ) που είναι υποχρεωμένοι τόσο για την ενημέρωσή μας όσο και για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Εμείς αυτό που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι να επενδύουμε το χρόνο (και κάποιο χρήμα) μας για την προβολή της αγαπημένης μας πατρίδας, μέσω του myamfilochia.gr
Συγκεκριμένα για τις Παραλίες της Αμφιλοχίας, μπορώ να σου πω ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες δουλειές που έγιναν στα 2 περίπου χρόνια που δουλεύουμε αυτό το site. Τώρα αν οι παραλίες είναι αρκετά όμορφες, ή αρκετά καθαρές ή αν τα νερά είναι κατάλληλα αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…
Αν θες την άποψή μου πάντως, πιστεύω πως οι παραλίες της Αμφιλοχίας έχουν όλες τις δυνατότητες και να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν. Όλοι μας όμως ξέρουμε μόνο να φωνάζουμε και να γκρινιάζουμε και δεν καταλαβαίνουμε πως αν πρώτοι εμείς δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε και συμπεριφερόμαστε τίποτα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο.. Ας αφήσουμε λίγο τη γκρίνια και ας σκεφτούμε τι κάνουμε εμείς για την καθαριότητα των παραλιών μας, τι κάνουμε εμείς για να είναι καθαρά τα νερά, τι κάνουμε εμείς για την ανάδειξη του τόπου μας… Οι προσωπικές μας ενέργειες ίσως να φαντάζουν σταγόνα στον ωκεανό, αλλά μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάποια αρχή…
Πιστεύω συμφωνείς με τα παραπάνω.
Όπως και να ‘χει, δεν μου πες αν σου άρεσε η νέα ενότητα???

Σε φιλώ