Βασίλης Φεύγας: Στη Νέα Δημοκρατία λέμε πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε την επόμενη ημέρα.19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Φεύγας: Στη Νέα Δημοκρατία λέμε πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε την επόμενη ημέρα.

Για την πολιτική ζωή στην Ελλάδα και την υποψηφιότητα του στην Αιτωλοακαρνανία μίλησε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star και στην εκπομπή Leaders, ο Υποψήφιος Βουλευτής και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας εξέφρασε πως σήμερα είναι αναγκαία η αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών και πολιτών. Στη Νέα Δημοκρατία λέμε πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε την επόμενη ημέρα. Ως αυριανή κυβέρνηση θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, απέναντι στους Έλληνες πολίτες, ανέφερε ο κ. Φεύγας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο κ. Φεύγας, μίλησε για την ανάγκη μείωσης των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυτοί έχουν οδηγήσει στην εξόντωση των μισθωτών, των συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών. Πολλές φορές τους οδηγούν στην φοροδιαφυγή και στην εισφοροδιαφυγή, καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

Τέλος, όσον αφορά την υποψηφιότητα του με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία, o κ. Φεύγας επεσήμανε πως στις άμεσες προτεραιότητες είναι η προώθηση κατασκευής των αναγκαίων έργων υποδομών, μεταξύ άλλων και στο οδικό δίκτυο, που θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα και την προσέλκυση επενδύσεων στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα και κατ’ επέκταση στον τομέα των Agro-Logistics.

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση απο τον Διαχειριστή.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.