Επίσημη πρώτη για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμφιλοχίας Γιώργο Κατσούλα


Παρέθεσε την πρώτη του επίσημη προεκλογική ομιλία – εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας.
Παρουσία στελεχών και πλήθους κόσμου ο επικεφαλής της παράταξης «Αναπτυξιακή Προοπτική», υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, παρουσίασε σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο «Αμβρακία», τις Αρχές και Θέσεις της δημοτικής παράταξης.
Ο κ. Κατσούλας, μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα που επικρατούσε από όλους τους παριστάμενους, που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της «Αναπτυξιακής Προοπτικής», άσκησε κριτική για ανυπαρξία και τακτικές της δημοτικής αρχής τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τόνισε τις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός και οι οποίες αποτελούν δέσμευση για την άσκηση και εφαρμογή τους ως δημοτική αρχή, μετά την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου.
Βασικές προϋποθέσεις, η επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας των δημοτών στο πρόγραμμα του συνδυασμού, ζητήματα όπως το νερό, οι δρόμοι, οι κοινόχρηστοι χώροι, οι δραστηριότητες των νέων, η εξωστρέφεια του δήμου με σκοπό την τουριστική τόνωση τόσο στο παραθαλάσσιο όσο και στο ορεινό μέτωπο του δήμου Αμφιλοχίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τσιχριτζής, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Σαλμά, Αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κ. Στούπας Θεόδωρος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Όλα από την Αρχή» κ. Αμαλία Βούλγαρη και κ. Μαυρομάτη Αθανάσιο, ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, κ. Αθ. Κασόλας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημήτρης Καρακώστας πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε η πρώην δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Μαρία Σωτηρίου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του επικεφαλής της παράταξης κ. Γ. Κατσούλα.
http://e-maistros.gr

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση απο τον Διαχειριστή.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.