Πρόγραμμα Εορτασμού 28ης Οκτωβρίου Δήμου Αμφιλοχίας.


Οι εορταστικές εκδηλώσεις καθορίζονται ως ακολούθως:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
 • Γενικός σημαιοστολισμός από 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου, Δημοτικών, Δημοσίων Καταστημάτων και Ν.Π.Δ.Δ.
 • Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία (Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία), τις δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ.
 • Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, σπουδαστές στα ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ με επικεφαλείς τους καθηγητές και δασκάλους τους και κατάθεση στεφάνων (ώρα 11:30π.μ).
 • Φωταγώγηση των κεντρικών οδών και πλατειών του Δήμου( Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων), Δημοτικών, Δημοσίων Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. κλπ. κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
 • Ώρα 07.00 – θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της Δημοτικής Κοινότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.
Στην Αμφιλοχία:
 • Ώρα 08.45 – Έπαρση σημαίας στο Μνημείο των Ηρώων
 • Ώρα 09.15 – Άφιξη των μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της Φιλαρμονικής του Δήμου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.
 • Ώρα 09.15 – Προσέλευση Επισήμων στο Δημαρχείο.
 • Ώρα 09.30 – Προσέλευση Επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.
Ώρα 10.00 – Τέλεση Δοξολογίας σε όλους τους Ιερούς Ναούς του Δήμου.
Στη Δοξολογία θα παραστούν όλες οι Δημοτικές, Αστυνομικές, Δικαστικές, Πολιτικές, Τοπικές Αρχές με τους υπαλλήλους τους, τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα αναγνωρισμένα Σωματεία και όλος ο λαός.

Ώρα 10.30 – Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.
Στην έδρα του Δήμου, στην Αμφιλοχία στεφάνια θα καταθέσουν ο κ. Δήμαρχος Αμφιλοχίας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αντιπεριφερειάρχης κα. Μαρία Σαλμά,, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αμφιλοχίας, κ. Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, η κα. Λιμενάρχης Αμφιλοχίας, ο κ. Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, ο κ. Πρόεδρος του Συλλόγου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, οι εκπρόσωποι της Εθνικής αντίστασης.
Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας.
Στην έδρα του Δήμου τον Πανηγυρικό της Ημέρας θα εκφωνήσει η κα. Σακέλλιου Μαρία, εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας.
Τελετάρχη ορίζουμε την κα. Μαρία Τσόγκα, εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας.
Στις Τοπικές Κοινότητες όπου λειτουργούν Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές των σε συνεργασία να ορίσουν ομιλητή για την εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας καθώς και τον Τελετάρχη.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με παρελάσεις των Σχολείων: Στην έδρα του Δήμου μετά τη λήξη των εκδηλώσεων στο Μνημείο των Ηρώων θα επακολουθήσει Παρέλαση μπροστά από τους Επισήμους με την εξής σειρά:
 1. Α, Β, Γ Δημοτικά Σχολεία.
 2. Γυμνάσιο Αμφιλοχίας.
 3. Επαγγελματικό Λύκειο Αμφιλοχίας.
 4. Γενικό Λύκειο Αμφιλοχίας.
 5. Αστυνομικές Αρχές.
 6. Πυροσβεστική.
Παρακαλούμε τους κ. κ Δ/ντή Αστυνομικού Τμήματος, κ. Δ/ντη Τροχαίας, κ. Λιμενάρχη και κ. Δ/ντη Πυροσβεστικής για την τήρηση της τάξεως και λοιπές λεπτομέρειες.
Συνιστάται σ’ όλους τους αρμοδίους και υπεύθυνους, όπως δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων.

Η Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας

Σοφία Ανδρίκουλα

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση απο τον Διαχειριστή.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.